Kauneus lähtee meistä sisältä! Näin huomasi myös tuotekehitykseen perehtynyt ravitsemustieteen ammattilainen. Niin monet tutut raaka-aineet löytyivät kosmetiikkavalmisteiden INCI-luettelosta! Samat vitamiinit, antioksidantit, probiootit toimivat sekä sisäisesti että ulkoisesti ihonhyvinvoinnista huolehtien.

Aluksi alkoi keittiö täyttyä mitä erilaisemmista sekoituksista omaan käyttöön. Pintakuiva ihon epäpuhtaudet olivat olleet ainainen ongelma ja puuteri oli päivittäisessä käytössä. Kesälomalla oli hyvää aikaa kokeilla onnistuisiko myös värikosmetiikan valmistus. Mineraalimeikkipohjat onnistuivat yli odotusten! Tuote oli juuri sopivasti peittävä ja hyvin luonnollinen. Mikä parasta, se tuntui olevan myös hyvin ihoystävällinen!

Näin alkoi matkani luonnonkosmetiikan maailmaan. Perehtyminen luonnolliseen ihonhoitoon näkyy myös ihon hyvinvoinnissa eivätkä epäpuhtaudetkaan enää kiusaa. Hengittävä meikkipohja, joka ei tuki ihohuokosia sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön! Arkiaamujen rutiineihin kuuluu meikkipohjan nopea levitys kabuki-siveltimellä ja meikki säilyy hyvänä koko päivän.

Alusta alkaen oli selvää tehdä oma osamme pakkausjätteen vähentämiseksi. Näin saivat alkunsa täyttöpakkaukset.

Satu / Saaga Maaria